top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLotte van Dooremalen

Dear Reader, Lockdown Rotterdam - Het project // The project

Mijn afstuderen vond plaats tijdens de pandemie, de lockdown was daarom ook een groot onderdeel van mijn belevenis wereld tijdens die periode van mijn leven. Zo maakte ik de keuze om een project te ontwikkelen waar ik mijn lockdown ervaringen in kon verwerken en ook andere een platform kon bieden.


Dit resulteerde in "Dear Reader, Lockdown Rotterdam", een tijdcapsule met daarin ansicht kaartten die verschillende kijkjes geven in. de lockdown ervaringen van Rotterdammers.

De capsule zelf (hierboven weergegeven) is een door mij handgeschilderde doos waarin mijn persoonlijke lockdown bubbel wordt weergegeven. Negen unieke lockdown ervaringen gevangen in de vorm van ansichtkaarten.


De ansichtkaarten zijn niet alleen een symbool voor de afstand en met name contact en communicatie op afstand. Maar ook een aanmoediging om zelfs in dit digitale tijdperk weg te stappen van de schermen en op een analoge manier weer contact te maken.


De negen unieke ervaringen binnen de capsule heb ik verzameld met de hulp van MaMA Rotterdam, en hun online platform: "The Universe". (https://thisismama.nl/en/general/dear-reader/)


Om een kijkje te nemen in de capsule nodig ik jullie uit op de bijbehorende instagram pagina: @Dearreadercollectie (https://www.instagram.com/dearreadercollectie/)
2 weergaven0 opmerkingen
Post: Blog2 Post
bottom of page