top of page
fa9b3188-ad28-4f73-8448-8109ba32d6f3.jpg

💕LOTDOOR 💕

About Lotte en Lotdoor

Lotdoor is mijn bedrijfsnaam, mijn naam is ✨Lotte✨. 

Educator

In 2021 ben ik afgestudeerd van de Willem de Kooning Academie met een bachelor in educatie. Tijdens mijn studie ben ik erachter gekomen dat buitenschoolse educatie, zoals museum educatie, mij het meest aanspreekt. Zo heb ik in de zomer van 2021 de keuze gemaakt om als freelance educator aan de slag te gaan in museum educatie.


Mijn persoonlijke ervaring is dat er in het buitenschoolse onderwijs meer vrijheid is voor creativiteit, niet alleen voor de leerlingen en studenten maar ook voor mij als educator.  Zo kan ik beter mijn eigen passie en interesses in mijn praktijk als educator toepassen en mijn leerlingen en studenten beter motiveren. 

Maker

Naast mijn werk in het onderwijs ben ik ook maker. Ik heb mijn persoonlijke kunst praktijk sinds mijn afstuderen niet veel verder ontwikkeld. Na je afstuderen valt er opeens zo veel weg, de deadlines en opdrachten, de ondersteuning van docenten en medestudenten en een duidelijke context en doelstelling. In ieder geval zo was het voor mij. 

Op dit moment wil ik mij focussen op een persoonlijke doelstelling zodat ik die verdere ontwikkeling aan kan gaan. Zo wil ik mijn persoonlijke interesses in (bijvoorbeeld) popcultuur een plek geven in mijn praktijk. Om meer ruimte te maken voor Lotte in Lotdoor. 💖

Meer informatie
Biografie : Biografie
bottom of page